Csapat építő tréning

Közösségek életében nagyon fontos, hogy a közösséget alkotó személyek, a napi kapcsolatban, jól érezzék magukat egymással. Legyen az munkahelyi közösség, csapat sport, kulturális klubok.

Szükséges, hogy időnként, a szokásos napi rutinból, hangulatból, kimozdulva, felszabadultan tudjanak el tölteni egy kis időt, azokkal, akikkel az életünk jelentős részét megélik.

Miről is van szó? Motivációs előadással egybekötött  bohókás feladatok, prémium környezetben, mint például, éttermekben, több csillagos hotelekben, kastélyszállodákban, vagy vadregényes helyszíneken létrehozott szabadidő létesítményekben, ahol mindenki jól érezheti magát. Megismerhetik egymást egy másik aspektusból, ami nagyon sokat segíthet a munkaidőben, csapatsportokban, bármilyen megszokott közösségekben.

Természetes dolog, hogy ehhez nem mindig van szükség egy program vezetőre, rendezvény szervezőre. Viszont a közösségek tagjai, a szervezés, és lebonyolítás, feladatai és felelőssége nélkül tudják felhőtlenül jól érezni magukat, amikor mind ez egy külső személyre van bízva.

A nevetés az a gyógyszer, ami a leghatékonyabban és leggyorsabban gyógyítja a lelket.

Ha Önt és csapatát érdekli ez a lehetőség, kérem a kapcsolat menüben található elérhetőségen kérhet további információt erről. Minden érdeklődő, egyedi, előre javasolt és egyeztetett programot fog kapni csapata részére.

Pliha Jácint

Program vezetője