Bemutatkozás

A program lényege:

motivációs és személyiség fejlesztés.

 

A név eredete: 2009-ben, amikor életveszélyes helyzetben mentőhelikopterrel szállítottak kórházba, másodperceken múlott az életem, jöttem rá, hogy minden az életemben azon múlik, ahogy én gondolkodok, cselekszek. Rajtam múlik sok minden, és szeretnék az életemben főszereplő lenni, és nem külső szemlélője. Én esélyt adtam magamnak, hogy megmeneküljek, fegyelmezetten, és bizakodóan. Nekem sikerült. Pedig 13 késszúrást szenvedtem el egy támadótól, és létfontosságú szerveim is sérültek, köztük ütőér és váll ideg is. Vállam már nem béna, felépültem teljesen.

„Titok ott rejlik mindenkiben. Azért titok. Áruld el magadnak a titkot.”

Saját magunkba zárt titkainkat amint felfedezzük, bármire képesek lehetünk.

2015-ben indult a program, előadásokkal, weboldallal. A fenti szlogen és név a 2009-es eseményeimmel kötődött össze. Titokban, az életemben kalandra és megmérettetésre vágytam. Azt nem hittem, hogy egy ilyen „kalandba” keveredek.

Viszont az óta írói kezdeményezéseimnek, nyilvánosság előtt is hangot adtam, megírtam a késelésem történetét, teljes őszinteséggel, ahogy megtörtént, MINDIG VAN MÉG EGY ESÉLY címmel.

A programot azért hoztam létre, hogy a küldetésemet ebben a hivatásomban pedig saját tapasztalataimmal, immáron 2 évtizede, megosszam az emberekkel, legfőképp a fiatalokkal, hogy úgy tudjanak az életben érvényesülni, hogy minél könnyebb, boldogabb, tartalmasabb életük legyen. 2 évtizede foglalkozok társadalom kutatással, szociológiával, az emberek mentális szokásaival. Saját hobbim lett életem egyik fő mozgató rugója.

Célok között szerepel egy olyan alapítvány létrehozása, ahol a tehetségek képzése, és érvényesítése a cél. Legyen az sport, vagy kultúra területén. Ehhez a célhoz is nyitott vagyok partnerek felé, a közös összefogásban rejlik a legnagyobb erő. A tehetségek felkutatása mellett a szakemberek felkutatása ugyan olyan fontos feladat.

Legnagyobb motiváló emberek az életemben, Párom Nóri, fotó művész.
Akivel hasonló sorsot vallok, ő Marc Allen, (A legnagyobb titok mind közül c. könyv írója) akivel pedig ugyan az a sikerről való véleményem,  Melissa Leone (My Secret) és számos motiváló könyv írónője. Magyarok közül Dr. Csernyus Imre, aki szakértelme mellett egyedülálló stílusával nagyon sok embernek segít.

 

“Minden egymásra épül!!!”

 

Üdvözlettel:

Pliha Jácint

Én Corner -titok